Vendéggyőzelem a Makkai Péterre emlékező focimeccsen

Makkaipeter

Szomorú esemény kapcsán gyűltek össze nemrég a közigazgatásilag Radhoz tartozó körtvélyesi temetőben az elmúlt hétvégén azok az egykori sporttársak, akikkel Makkai Péter évekkel ezelőtt még a labdarúgópályán kergette a labdát vagy a zöld asztal mögött asztaliteniszezett.

A kiváló, sokoldalú fiatal sportember 2015-ben, életének 28. évében hunyt el. Sírjánál Mozsár Mária polgármester rövid beszédében így fogalmazott: „Az arcodat soha nem láthatjuk, szemeidbe soha nem nézhetünk, de senki nem veheti el az emlékeket, mert az örökké szívünkben él.”

Petro Ferenc, egykori sportelnök már a radi sportpályán köszöntötte a jelenlévőket: „Szomorúan érint bennünket, ha elveszítünk valakit szeretteink közül. Elhunyt szeretteink nem hagynak el minket, mert emlékük örökké szívünkben él. Ez történik Makkai Péter barátunk, sporttársunk esetében is, aki tragikus körülmények közt távozott el. Emlékét ápolva már harmadszor rendezünk labdarúgótornát, amely remélhetőleg az elkövetkező években rendszeressé válik, akár több csapat részvételével is. Ilyen formában is szeretnénk iránta érzett tiszteletünket kifejezni.” Ezen szavakat követően lépett pályára Rad és az örök rivális szomszéd település Szentmária csapata, egykori és jelenleg is aktív labdarúgói. A találkozót 4:2-re a vendégek nyerték. A gólokat Pankovics Bence, Gulyás Géza, illetve Horbulák Máté (3) és Horbulák Péter szerezték.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?