Vb-selejtezők - Trezeguet visszatérne a francia válogatottba

Róma |

<p>A novemberi pótselejtezőkre szívesen visszatérne a francia labdarúgó-válogatottba David Trezeguet.</p>

A Juventus 31 éves csatára 1998-ban világ-, 2000-ben pedig Európa-bajnokságot nyert a csapattal - utóbbi torna fináléjában ő szerezte a mindent eldöntő aranygólt -, a jelenlegi szövetségi kapitánnyal, Raymond Domenech-kel azonban nem jött ki és tavaly úgy döntött: visszavonul a válogatottságtól.
    "Ezúttal a vb-részvétel a cél - mondta a Sky televíziónak nyilatkozva Trezeguet. - Nagy élmény lenne számomra újra és lehet, hogy utoljára a nemzeti együttesben játszani. Nyitott vagyok egy esetleges meghívásra. Soha nem felejtem el, ami a múltban történt, de azt hiszem, a vb-részvétel kiharcolása most ennél fontosabb."
    Domenech azt mondta: örül a játékos szavainak, de azt, hogy behívja-e a keretébe, nem kívánta elárulni.
    Az előző vb-n ezüstérmes franciák - akik a selejtezők szerdai zárófordulójában az osztrákokat fogadják - már biztosan az európai 7. csoport második helyén végeznek a szerbek mögött, így "pótvizsgára" kényszerülnek a dél-afrikai repülőjegyért. A pótselejtezős párharcokat november 14-én és 18-án rendezik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?