Vágsellyei diadal a kezdők focitornáján

érsekújvári teremfoci
Érsekújvár |

A vágsellyei tízévesek nyerték a kezdők teremfocitornáját, amelyet az érsekújvári FKM bonyolított le. A mátyusföldieket mindössze a vendéglátóknak sikerült 2:0 arányban két vállra fektetni, a többi akadályt magabiztosan vették.

A seregszemlén kilenc csapat indult, őket három csoportba sorolták. Az alapszakasz összecsapásait követően a három csoportelső és a két legjobb második helyezett a végső győzelemért viaskodhatott, a többi négy alakulat pedig a 6–9. hely sorsát döntötte el egymás között.

„A déli régió erős csapatainak küldtünk meghívót. Jól döntöttünk, ugyanis valamennyi találkozó tartogatott meglepetéseket, a focistapalántákat sok szülő és szurkoló biztatta, a fiúk és a lányok nagyon ügyesek voltak. A torna szerencsére sérülésmentesen zajlott le. Védenceim teljesítményével teljes mértékben elégedett vagyok, mind a tizenkét játékos pályára lépett. Annak is örülök, hogy a legjobb kapus, Branislav Becík személyében a mieink közül került ki és az sem elhanyagolható tény, hogy az összecsapások valódi focigálát jelentettekˮ – vélekedett Boris Ďurica főszervező, az érsekújvári U10-esek edzője. Ezzel a megmérettetéssel befejeződött az FKM által rendezett teremfocitornák sorozata.

Érdekes

U10–ESEK TEREMFOCI TORNÁJA AZ ÉRSEKÚJVÁRI FKM SZERVEZÉSÉBEN

Alapszakasz: Lévai FK Slovan–Vágsellyei Duslo 1:3; Gútai Gooal Academy–Szenci Football Academy 2:1; Érsekújvári FKM–Szeredi ŠKF 1:0; Vágsellye–Ógyallai VSK 2:0; Szenc–Nagysurányi ŠK 4:0; Szered–Nagyjakabfalvai Zahoran 2:3; Ógyalla–Léva 1:3; Gúta–Nagysurány 6:0; Érsekújvár–Nagyjakabfalva 2:0. Helyosztók: Gúta–Vágsellye 1:4; Érsekújvár–Szenc 1:0; Nagyjakabfalva–Szered 1:3; Ógyalla–Magysurány 4:0; Vágsellye–Léva 1:0; Gúta–Érsekújvár 2:1; Nagyjakabfalva–Ógyalla 3:1; Szered–Nagysurány 3:0; Gúta–Szenc 0:1; Érsekújvár–Léva 1:2; Nagyjakabfalva–Nagysurány 3:0; Szered–Ógyalla 2:0; Vágsellye-Szenc 5:0; Gúta–Léva 1:2; Vágsellye–Érsekújvár 0:2; Szenc–Léva 0:2. 

Végeredmény: 1. Vágsellye, 2. Léva, 3. Érsekújvár, 4. Gúta, 5. Szenc, 6. Szered, 7. Nagyjakabfalva, 8. Ógyalla, 9. Nagysurány. 
Díjazottak – legjobb kapus: Branislav Becík (Érsekújvár), legjobb mezőnyjátékos: Maximilián Varga (Léva), legjobb góllövő: Pamela Tanková (Vágsellye).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?