Sport

Újra nyernének a garamkálnaiak

Léva | Két héten belül második teremtornáját rendezi a Lévai Területi Labdarúgó-szövetség. Vasárnap (kezdés 11.00) a járási megmérettetés döntősein, a zselízieken és a čajkoviakon kívül a III. ligás garamkálnaiak és nagyölvediek, valamint az V. ligában közreműködő ipolyságiak és lévaiak mutatkoznak be a városi sportcsarnokban.
Ábel Gábor

2019. január 19. 16:30

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

„A Kozárovce és a Veľký Ďur nem vállalta a szereplést, az ipolyságiak és a lévaiak pedig kaptak a lehetőségen. Összesen tizenöt mérkőzést láthatnak a nézők, az egyes összecsapások időtartama 1x20 perc. Ez sokkal több, mint egy torna, hiszen remek felkészülési lehetőséget jelent a csapatok számára a tavaszi idényre” – tájékoztatott Saliga József, a területi szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke. A focigálától való hosszú távolmaradás után tavaly a garamkálnaiak is pályára léptek, és újoncként látványos és magabiztos játékuknak köszönhetően a dobogó legfelső fokára állhattak. Idén címvédésre készülnek Peter Éhn edző védencei. Műsor a Hétvégi Focimenetrendben. 

2019. január 18. 22:00

Téli bajnokság keleten és Pozsonyban, teremfoci Gútán és Komáromban
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Általános sztrájkra készülnek az elégedetlen gazdák

Frissítve

Matečná rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezet be a lengyel hús miatt

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

A győzelem küszöbén állva

Veterán versenyző, új motivációval

GALÉRIA: Ezek voltak a legjobb transzparensek a tegnapi tüntetéseken

Legfrissebb galériák
Olvasta már?