Szoros komáromi röpis vereség a rájátszás zárásán

<p>A férfi-röplabdaextraliga rájátszásának utolsó fordulójában a házigazda komáromiak változatos, izgalmakban gazdag meccsen 3:1-re kikaptak a kupagyőztes eperjesiektől. A playoff negyeddöntőjében a kassaiakkal találkozik a VK Spartak UJS, a párharcot a keletiek kezdhetik hazai pályán szombaton.</p>

Az eperjesiek elleni bajnoki első szettjében mindkét csapat nehezen melegedett bele a játékba. 14:15-nél a vendégek robbantottak, jó sáncolásukkal semlegesítették a Duna-partiak ütéseit, a szettet 25:19-re nyerték (0:1). A második játszma elején a keletiek lendülete gyors 3 pontos előnyt eredményezett, amelyet 17:20-ig hatékonyan őriztek. Kis megtorpanásuk (20:20) után Martin Sopko következett a szervájuknál, aki három védhetetlen bombájával kellő előnyhöz juttatta a látható önbizalommal játszó eperjesieket, ami elég volt a szett 25:22-es megnyeréséhez (0:2). A harmadik szettre nagyon összeszedték magukat a komáromiak. Erős szerváikkal nem mindig boldogult a kupagyőztes, és bár a hazaiak 19:14-es vezetéséből a végére nem sok maradt, így is nyerték a játszmát 25:23-ra (1:2). Lendületük a folytatásra is megmaradt, a negyedik szettben meggyőző fölényben játszottak, amit 24:21-es vezetésük és két szettlabdájuk igazolt. De mint derült égből a villámcsapás, megint jelentkezett a totális visszaesés. Nem lehet megmagyarázni, hogyan nem szereztek már pontot Miroslav Palgut védencei az ellenfél 26. pontjáig. Az eperjesiek kíméletlenül kihasználták a hazaiak legkisebb hibáját is, és 26:24-re nyerték a döntőnek bizonyult 4. szettet, a mérkőzést pedig 3:1-re. (jóba)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?