Szlovákia győzött Litvániában

Vilnius |

<div>A második helyen áll vb-selejtező csoportjában Szlovákia, miután 2:1-re győzött Vilniusban, az utolsó percekben bemutatkozott a válogatottban a 19 éves Bénes László.</div>

Szlovákia számára sordöntő lehet a következő mérkőzés, szeptemberben játszanak hazai környezetben Hamšíkék a jelenleg harmadik helyen álló szlovén válogatottal, amely egy ponttal kevesebbet, 12-t szerzett: a papírforma szerint ma odahaza 2:0-ra legyőzte Máltát. Azonban a ma begyűjtött sárga lap miatt mindkét középső védő, Škrtel és Ďurica is hiányozni fog a csapatból a szlovének ellen. Vilniusban végig a szlovák válogatott volt a magabiztosabb csapat, Hamšík az első félidőben gólpasszt adott Weissnek, a második játékrészben szabadrúgásból növelte a vezetést. A hazaiak a hosszabbítás utolsó percében szépítettek szabadrúgásból. Litvánia–Szlovákia 1:2 (0:1)Gól: 93. Novikovs – 32. Weiss, 58. Hamšík Sárga lap: 35. Valskis - 40. Škrtel, 42. Škriniar, 90. Ďurica. Szlovákia: Dúbravka – Pekarík, Škrtel, J. Ďurica, Hubočan (Gyömbér 58.) – Greguš, Škriniar – Mak (Rusnák 77.), Hamšík, Weiss – Duda (Bénes 89.) A csoportot 14 ponttal vezető angolok fordulatos végjáték után 2-2-es döntetlent értek el Skóciában. A selejtező mérkőzéseken 2009 októbere óta (34 mérkőzés) veretlen angolok a 70. percben Alex Oxlade-Chamberlain találatával szereztek vezetést. Az Arsenal futballistája 607 nap után volt eredményes újra a nemzeti csapatban. A skótok Leigh Griffiths 87. és 90. percben szerzett góljának köszönhetően szinte már ünnepeltek, a 93. percben azonban érkezett a Premier League gólkirálya, Harry Kane, aki több mint egyéves válogatottbeli gólcsendjét megtörve pontot mentett. (ú, tasr, mti)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?