Stieber kiáll Storck mellett

<p>Stieber&nbsp;Zoltán, az észak-amerikai MLS-ben szereplő DC United 28 éves labdarúgója sem volt jó hangulatban a Feröer-szigetek ellen 1:0-ra megnyert vb-selejtező után. A huszonháromszoros magyar válogatott középpályást faggattuk.&nbsp;</p>

Milyen volt a meccs belülről? 

Nem volt egyszerű a svájciak elleni fiaskó után rendet tenni a fejekben. A meccsnek az volt a pozitívuma, hogy behúztuk, és itthon tartottuk a három pontot. Sajnos nem játszottunk jól, de végig küzdöttünk, és ennek meg is lett az eredménye, még ha csak vérszegényre sikeredett is a győzelmünk. 

Miként értékeli a válogatott selejtezőbeli teljesítményét? 

Nem lehet minket egy lapon említeni a portugál és a svájci csapattal. A harmadik hely volt a realitás. Tudjuk, hogy voltak meccsek, melyeket kötelező jelleggel be kellett volna húzni. Például a feröeri gól nélküli meccs már megadta az alaphangot, természetesen az andorrai vereség is nagyon kínos, de összességében a 3. hely volt a reális. Az Európa-bajnokkal kerültünk egy csoportba, és egy svájci játékoskeretet nyilván nem lehetösszehasonlítaniamiénkkel. Ezek nem kifogások, ezek tények. Egyébként is kulcsemberek estek ki a tavalyi Eb-n sikeres együttesből, Király Gabit, Gera Zolit vagy Juhász Rolit nagyon nehéz lesz pótolni. 

Hogyan tovább? 

Most egy új generációt kell beépíteni a válogatottba. Nem az én feladatom eldönteni, hogy kiket játszasson és hogy állítsa össze a kapitány a csapatot, ezt nyilván tőle kell megkérdezni. Bízom benne, hogy pozitív folytatás lesz, és egyszer kijutunk a világbajnokságra. 

Mit szól a szurkolók reakciójához? 

A drukkerek kijönnek, kifizetik a belépőjüket, szívük joga, hogy hogyan reagálnak a mérkőzésre. Nyilván jobban esik, ha pozitívan szurkolnak nekünk, de az ő dolguk, ha úgy látták, hogy nem játszottunk jól, akkor kinyilvánították a véleményüket. 

Elképzelhető, hogy ez volt Bernd Storck utolsó meccse a válogatott kispadján. 

Én abszolút Bernd Storck mögött állok, ő mindig is bízott bennem az elmúlt időszakban, én csak jókat tudok elmondani róla, és remélem, hogy ő marad a szövetségi kapitány. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?