Sport

Rovinkai tornasiker Rétén

Réte | Összesen húsz csapat részvételével rendeztek kispályás focitornát a rétei sportpályán a kezdőknek (U8). Házigazda a szenci MŠK labdarúgóklub volt, e klub több csapatot is indított, a további résztvevők között pedig olyan patinás egyesületek is voltak, mint a pozsonyi Inter, vagy nagyszombati Spartak.
Lencsés Zoltán

2019. július 17. 12:20

A szervezők a mezőnyt négy ötfős csoportra osztották, a rétei focipályán pedig négy kispályát alakítottak ki, így egy időben zajlottak a csoportküzdelmek. A tornát végül a Rovinka (U9) nyerte. „Nem csináltunk tragédiát abból, hogy idősebb játékosok is pályára léptek az U8 korosztály tornáján, hiszen a rovinkaiak sem maradtak veretlenek, az MŠK U8 rózsaszín csapata le tudta őket győzni 3:1-re – tudtuk meg Lukáš Poša főszervezőtől. – Kiváló mérkőzéseket láthattunk, a gyerekek remekül átültették a játékba az edzéseken megtanult elemeket, remek egyéni teljesítményeket és szép cseleket láthattunk tőlük. A nap végén az összes résztvevő emlékérmet kapott. Rendkívül elégedettek vagyunk a torna szervezésével, örülünk, hogy még a rossz idő sem csorbított sikerünkből.ˮ

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Nyitrán javíthat a DAC

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

A DAC meccse a tévében

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?