RÖVIDEN

Armstrong a visszatéréssel kacérkodik
Nem York. Lance Armstrong, a Tour de France hétszeres bajnoka komolyan gondolkodik azon, hogy jövőre is elindul a francia kerékpáros körversenyen.

Armstrong a visszatéréssel kacérkodik

Nem York. Lance Armstrong, a Tour de France hétszeres bajnoka komolyan gondolkodik azon, hogy jövőre is elindul a francia kerékpáros körversenyen. A szenzációs hír az Austin American-Statesman című lapban, Armstrong lakóhelyének újságjában jelent meg, s amint az írásból kiderül, az amerikai kerékpáros a L’Equipe augusztus 23-ai, leleplezőnek szánt cikke nyomán kezdett el kacérkodni a visszatérés gondolatával. „Azt akarom, hogy a franciák még jobban utáljanak” – nyilatkozta a kerekes. (mti)

2005-ben Alonso Asztúria Hercege

Madrid. Idén Fernando Alonso, a Forma-1-es világbajnokság pontversenyében élen álló spanyol pilóta kapta a sportkategóriában a legtekintélyesebb spanyol kitüntetést, az Asztúria Hercege-díjat. A 24 éves versenyző négy futammal a vb-sorozat vége előtt 27 ponttal vezet legnagyobb riválisával, a finn Kimi Räikkönennel szemben, így nagy eséllyel pályázik a végső győzelemre. A spanyol Nobel-díjnak is nevezett elismerést – a vele járó 50 ezer euróval együtt – Alonso október 21-én veheti át szülővárosában, Oviedóban, ahol amúgy évente rendszeresen tartják ezt az ünnepséget. (mti)

Egy héttel korábban lesz a kajak-kenu vb

Budapest. A tervezetthez képest egy héttel korábban kerül sor jövőre a kajak-kenu világbajnokságra Szegeden. Az esemény új időpontja: augusztus 17-20. Erről Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-kenu Szövetség főtitkára, egyben a szervezőbizottság elnöke tájékoztatott. „A zágrábi vb alatt azzal keresett meg minket a nemzetközi szövetség, hogy változtassunk az eredeti, augusztus 24-27-i időponton, mivel jövőre egy időben lesz a kajak-kenu és az evezős-vb, és ez a közvetítési jogokkal rendelkező EBU kérése – mondta Schmidt Gábor. (mti)

Fehért Csaba kölcsönjátékon a Willemben

Eindhoven. A holland bajnok PSV Eindhoven labdarúgócsapata egy évre kölcsönadta Fehér Csabát a Kerekes Zsombort is foglalkoztató Willem II-nek. „Már mindenben megegyeztünk. Új együttesem örömmel fizette ki a PSV által kért 300 ezer eurót, ugyanis már régóta szeretett volna megszerezni” – mondta a magyar válogatott futballista. Fehér hozzátette, már nyáron többször kínálkozott lehetősége klubot váltani, de mindenképpen szerette volna beverekedni magát a Bajnokok Ligájában induló elitalakulat kezdőcsapatába, ez azonban nem sikerült neki, így az állandó játéklehetőség végett jobbnak látta, ha távozik. Fehért 2008 nyaráig köti szerződés a PSV Eindhovenhez. (mti)

Rák lábujjtörése, három hét pihenő

Nyitra. Andrej Hesek egyhetes próbajátékon van a Corgoň Liga nyitrai újoncánál. A Slovan Bratislava 24 éves csatára helyettesítheti a támadósorban a kényszerpihenőre került Rák Róbertet. A csapat gólgyárosa ugyanis megsérült. „Hesek érkezése még nem végleges, Rák lábujjtörése viszont szomorú tény. Robi egy másik lábujján pedig repedést állapított meg az orvos, s várhatóan három hétig nem játszhat” – nyilatkozta Pavol Holeščák klubmenedzser. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?