Rekord futószám a 27. Spar Budapest Maratonon

Budapest |

<p>A férfiaknál a címvédő Józsa Gábor, a nőknél pedig Merényi Tímea nyerte az országos bajnoki címet a vasárnapi 27. Spar Budapest Maratonon, amelyen minden eddiginél többen, 19 ezer 200-an futottak.</p>

A szervező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint Józsa 2:21:06 órás idővel ért célba elsőként, mögötte - csakúgy mint az egy hónapja rendezett félmaratoni ob-n - Soós Dániel lett a második.

A nőknél a 41 éves Merényi élete első maratoniját futotta, és 2:49:30 órás idővel győzött. A címvédő Földingné Nagy Judit a harmadik helyen ért célba.A futófesztivál 19 ezer 200-as indulói létszáma abszolút rekordnak számít. Magyarországon eddig 17 ezer 700 volt a részvételi rekord egy rendezvényen.Eredmények:férfiak:1. Józsa Gábor (MAC-NS) 2:21:06 ó2. Soós Dániel (Bp. Honvéd SE) 2:24:543. Nagy Tamás János (Buda-Cash BCSAC) 2:25:43nők:1. Merényi Tímea Krisztina (Bp. Honvéd) 2:49:30 ó2. Szederkényi-Takács Andrea (Vasas MiFiN) 2:54:033. Földingné Nagy Judit (Futóbarátok) 2:56:49
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?