Nyemar nem játszhat ma a PSG-ben

Párizs |

<p>Neymar nem játszhat ma, a francia labdarúgó-bajnokság első fordulójában új csapata, a Paris Saint-Germain színeiben.</p>

A brazil csatár párizsi debütálására azért kell még várni, mert sajtójelentések szerint a fővárosi klub elfelejtette időben dokumentálni vadonatúj szerzeményének átigazolását. Ehhez éjfélig kellett volna a szükséges papírokat benyújtania a francia profi futball-ligához (LFP).  

"Készen állok, hogy már holnap játsszak" - nyilatkozta pénteki ünnepélyes bemutatásán a spanyol klubcsapatát, az FC Barcelonát elhagyó, s a PSG-hez öt évre aláíró 25 esztendős Neymar, akiért világcsúcsot jelentő 222 millió eurót fizetett a párizsi klub a katalánoknak.

Új együttese 17 órától az Amiens csapatát fogadja az élvonal első fordulójában. Bemutatkozására a jövő hét végén kerülhet sor, amikor a PSG a Guingamp együttesénél vendégeskedik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?