Nyári csapatköltöztetés Óvárból Ipolynyékre

Óvár/Ipolynyék |

<p>A középszlovákiai V. liga D csoportjában új csapatnévvel, az Š Team Velký Krtíšsel találkozik ezentúl az olvasó. Ugyancsak szembetűnő, hogy hiányoznak a mezőnyből a legjobbak közé tartozó óváriak.</p>

Vajon mi áll a csapatmozgás hátterében? „Az Š Team, mely eddig Óvárban játszotta hazai párharcait, a folytatásban az ipolynyéki pályán fogadja ellenfeleit. Ezt a versenyszabályzat lehetővé teszi“ - utalt a mezőny összetételét befolyásoló nyári költözésre Bruno Motyčka, a Közép-szlovákiai Futballszövetség titkára. Az Š Team tulajdonosa, klubelnöke a térség egyik futballkedvelő vállalkozója, Šarankó József, akit az Óvárról történt távozás okáról faggattunk. „Futballklubot működtetni pénzigényes vállalkozás. Mi az óvári színek sikereiért csatáztunk, eredményeinkkel öregbítettük a község hírnevét. Amikor azonban a beígért anyagi támogatásért kilincseltünk, nem jártunk sikerrel. Csupán az öltözők takarítását, a felszerelés mosását vállalta fel a községi hivatal. Betelt a pohár, odébbálltunk. Ezentúl az ipolynyékiek vendégszeretetét élvezzük“ - nyilatkozta lapunknak a klubtulajdonos, aki nem zárta ki, hogy a jövőben fuzionálnak az V. ligától kényszerű búcsút vett ipolynyékiekkel. „Mi tizenhárman, élén az egykori magyar válogatott Pintér Attilával érkeztünk új állomáshelyünkre, a hazaiak hét játékosukkal társultak. Reméljük, mindkét fél megtalálja számítását és a hét végén kezdő pontvadászatban sok kellemes percet szerzünk a helybeli focirajongóknak“ - fogalmazta meg elképzeléseit Šarankó József. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?