Nikolics Nemanja: „A gól hangja hiányzott a legjobban”

Nikolics Nemanja

„A gól hangja hiányzott a legjobban” Nikolics Nemanjának, a MOL Fehérvár FC futballistájának, aki csapatával a héten újra közös edzéseken vehetett részt.

A 27-szeres magyar válogatott támadó ezt a klub honlapján megjelent interjúban mondta el. Hozzátette, szigorú egészségügyi szabályokat kell betartaniuk, nem mehetnek edzés előtt és után az öltözőbe, vagy a masszázs-helyiségbe, amelyek azért fontos közösségi terek voltak eddig a csapat életében, valamint kesztyűben kell lenniük.

„Mindezeket figyelembe véve is boldogok vagyunk, hogy végül folytatni tudjuk a bajnokságot. A klub mindent megtesz annak érdekében, hogy mi játékosok a lehető legkevesebb problémát érzékeljük a rendkívüli helyzet miatt. Nagyszerű körülmények között tudunk edzeni és bár például a konditermet nem tudjuk igénybe venni, arra is született megoldás, hogy a pályán különböző erőnléti eszközöket használhassunk, így az erőnléti edzésekről sem kell lemondanunk”

– mondta a háromszoros magyar gólkirály, aki február elején, négy és fél év légióskodás után tért vissza a fehérvári klubhoz.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőn jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakított idény május 23-án a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseivel folytatódik, az OTP Bank Liga pedig május 30-án a 26. fordulóval kezdődhet újra.

„Mentálisan nagyon erősnek kell lennünk. Rengeteg dolgot fel tudnék sorolni, ha kifogásokat akarnék keresni, de ez eszembe sem jut és szerintem a csapattársaimnak sem. A lehető legjobban kell alkalmazkodnunk ehhez a helyzethez. Amelyik csapatnak ez sikerül, az sikerrel veheti az akadályokat. Az eddigieknél is jobban oda kell figyelnünk azokra a dolgokra, melyeket edzések előtt és után kint a szabadban is el tudunk végezni, gondolok itt például a nyújtásokra” – jegyezte meg a 32 éves támadó.

Nikolics Nemanja elmondta, a kényszerszünet alatt korábbi góljait is visszanézte, ezek jó érzéssel töltötték el és nagyon motiválta őt, hogy a jövőben újabb és újabb találatokat tudjon szerezni.

„Számomra az a legszebb hang és talán ez a hang, a gól hangja hiányzott a legjobban.”

A fehérváriak a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán a Mezőkövesddel találkoznak, a bajnokságban pedig a Paks ellen kezdenek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?