Nem kaphatnak ki a svédek

<p>„Anglia ellen létfontosságú mérkőzés vár ránk: vagy nyerünk, vagy leégünk.” A svédek szövetségi kapitánya, Erik Hamrén a döntetlenről nem beszél, pedig az iksz is nyújtana némi esélyt a továbbjutásra a vereséggel rajtoló svédeknek.</p>

Persze három ponttal könynyebb lenne számolgatni – ezért is akar Hamrén nagyobb szabadságot adni a pályán Zlatan Ibrahimovicnak. Változtatásokat az angol kapitány, Roy Hodgson is tervez. „Andy Carroll más típusú játékos, mint a többi csatárunk. Jó beadások után tönkreteheti az ellenfelet.” Nem véletlenül keresi a megoldást támadásban Hodgson: Wayne Rooney még a svédek ellen sem játszhat. „Frissítenem kell a csapaton. Biztosan nem én vagyok az egyetlen edző, aki felteszi magának a kérdést, hogy képesek-e a focisták négy nap alatt kétszer is ugyanolyan jól teljesíteni” – mondta a háromoroszlánosok kapitánya, aki vélhetően Hendersonnak és Defoe-nak is bizalmat szavaz. (ot)

 

SVÉDORSZÁG–ANGLIA

Kijev, ma, 20.45

Játékvezető: Skomina (szlovén)

 

A VÁRHATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Isaksson–Lustig, Mellberg, Granqvist, M. Olsson–Källström, Elm–Larsson, Ibrahimovic, Toivonen–Elmander.

Hart–Johnson, Terry, Lescott, Baines–Milner, Gerrard, Henderson, Defoe–Young–Caroll.

 

EGYMÁS ELLENI MÉRLEG: 21 6 9 6 25:30

 

MI DÖNTHET?

Zlatan Ibrahimovic lelkiállapota. A csatár sorozatban negyedik meccsén is gólt rúgott a válogatottban, de a hírek szerint nagyon csúnyán összeveszett a csapattárs Mellberggel.

A hagyomány. A svédek tétmeccsen még nem kaptak ki az angoloktól (2 győzelem, 5 döntetlen).

A szövetségi kapitányok húzásai. Hamrén és Hodgson is változtatásokat tervez a kezdőcsapatban.

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?