Sport

Négy klub két-két csapata Gútán

Gúta | Sorrendben tizenhatodszor viaskodnak egymással a gútai FK rendezésében sorra kerülő teremfocitornán két korosztályban (U13, U15) a diákok.
Ábel Gábor

2019. január 20. 10:59

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

A mérkőzéssorozat vasárnap 9.00 órakor veszi kezdetét a városi sportcsarnokban. Tavaly a vendéglátók és a nagymegyeriek bizonyultak a legjobbaknak. „Mindkét korosztályban ugyanazon települések csapatai képviseltetik magukat. A tavalyi résztvevők közül a mieinken kívül ismét pályára lépnek a nagymegyeriek és a mocsonokiak, az ógyallaiakat pedig a felsőszeliek helyettesítik. Mindenki mindenkivel megmérkőzik, mindegyik meccs húsz- perces lesz. A végén díjazzuk a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt is. Eddig mindig sportszerű, nívós és korrekt összecsapásokra került sor, reméljük, most se lesz másképp” – közölte Máté Zsolt főszervező, aki mindkét gútai alakulatnál az edzői feladatokat is ellátja. A torna műsora a Hétvégi Focimenetrendben

2019. január 18. 22:00

Téli bajnokság keleten és Pozsonyban, teremfoci Gútán és Komáromban
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

Frissítve

Általános sztrájkra készülnek az elégedetlen gazdák

Frissítve

Matečná rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezet be a lengyel hús miatt

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

Nő a drogfogyasztás a roma telepeken

Veterán versenyző, új motivációval

Legfrissebb galériák
Olvasta már?