Moravcová elfáradt

Athén. Négy évvel ezelőtt, Sydneyben két ezüstérmet (100 pillangó, 200 gyors) is szerzett Martina Moravcová. Az idei ötkarikás játékokon eddig messze elmarad a várakozástól, hiszen legerősebb számában, 100 pillangón csak hatodik lett, hétfőn pedig nem jutott be a 200 gyors fináléjába (az elődöntőben a 12.

Athén. Négy évvel ezelőtt, Sydneyben két ezüstérmet (100 pillangó, 200 gyors) is szerzett Martina Moravcová. Az idei ötkarikás játékokon eddig messze elmarad a várakozástól, hiszen legerősebb számában, 100 pillangón csak hatodik lett, hétfőn pedig nem jutott be a 200 gyors fináléjába (az elődöntőben a 12. legjobb időt érte el). Pedig ebben az évben először ért el 2 percen belüli időt (1:59,96). A továbbjutás mindössze 65 századmásodpercen múlott. Nagyon úgy néz ki, hogy érem nélkül tér majd haza Athénból az Amerikában élő, 28 éves pöstyéni úszónő.

„Nagyon sokat kivett belőlem a 100 pillangó fináléja, már az előfutam hajrájában úgy éreztem, nem marad erőm az esti elődöntőre. Pedig délután még egy kávét is megittam, hogy egy kicsit magamhoz térjek. Az utolsó ötvenen teljesen visszaestem, nem bírtam az iramot. Nagyon elfáradtam, kedden egész nap aludni fogok!” – nyilatkozta szomorúan Martina Moravcová, aki ma 100 gyorson áll rajtkőre.

Steve Collins edző, annak elle-nére, hogy eddig egyik számban sem sikerült védencének érmet szereznie, elégedett volt: „Ketszáz gyorson idei legjobbját úszta, a hétfői versenynap előtt keveset pihenhetett, mert vasárnap csak késő este érkeztünk meg az olimpiai faluba...” (s, t)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?