Mikóczy: Hiba volt Overdose-t felvezetni a Kincsem Parkban

<p>Tegnap felvezették Overdose-t a Kincsem Parkban, a Győztesek Körében. Mikóczy Zoltán ezt követően elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, ezt azzal a céllal tették, hogy emeljék a Derbynap fényét, és talán az oda kilátogató nézők számát is.</p>

Azonban utólag be kell látnia, hogy ez hiba volt részükről, Overdose ugyanis versenylázba került, feltüzelte magát, csak éppen versenyt nem kapott, amiben ezt a felgyülemlett energiát kiadhatta volna magából. Ezzel becsapták a lovat, és ugyan a nyár végi – ősz eleji versenyei elé beiktatott alagi pihenőjét ez csak kisebb mértékben zavarta meg, de a jövőben tartózkodni fognak az ilyesféle kitérőktől.

A 89. Magyar Derbyben hét ország húsz lova indult, rajtuk pedig a régió legjobbjai mellett olyan világsztárok ültek, mint a háromszoros angol Group I.-nyerő Pat Cosgrave és Maktoum sejk, Dubai uralkodójának lovasa, Ahmed Ajtebi. A verseny rég nem látott izgalmakat hozott, négy ló szinte egyszerre ért a célba, az első és a harmadik helyről is célfotó döntött. A versenyt követően aztán a versenyintézőség egy óvást követően megváltoztatta a végeredményt, két lovat megcserélt, ám Mikóczy Zoltán szerint nem hoztak jó döntést.
forrás: pannoniaoverdose.hu

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?