Megverte a Barca a Realt és lépéselőnybe került

<p>A spanyol liga 28. fordulójának rangadóját a Barcelona nyerte 2-1-re a Real Madriddal szemben. A katalán csapat ezzel négypontosra növelte előnyét a ligában.&nbsp;</p>

Jobban kezdtek a hazaiak, Messi helyzete még nem ment be, ám a 19. percben Mathieu fejesével megszerezt a Barcelona a vezetést. A gól után is lendületes volt a játék, ám fokozatosan átvette az irányítást a Real, amely helyetek sorát dolgozta ki. Cristiano Ronadlo a felső lécet találta el, ám a 31. percben gyönyörű összjáték után - Benzemától sarokkal kapta vissza labdát - egyenlített. A Real továbbra is mezőnyfölényben volt, ám újabb gólt már nem adott. 

A második félidőben szintén a Real kezdett jobban, ám a Barcelona Suárez révén ismét megszerezte a vezetést: 2-1. Az uruguayi csatár az 56. percben Dani Alvés passza után talált be. A gól kizökkentette ritmusából a Realt, a meccs hátralévő részében a gyorsan kontrázó hazaiak voltak veszélyesebbek. 

Az őszi madridi 3-1 után a Barcelona visszavágott ellenfelének, 10 fordulóval a vége előtt 4 ponttal vezeti a tabellát az örök rivális előtt. 

Messi és CR7 minicsatájából ezúttal utóbbi került ki győztesen, a portugál barcelonai találatának köszönhetően egy gólra megközelítette az argentin csatárt: Messi 32, Ronaldo 31 gólos. 

FC Barcelona-Real Madrid 2-1 (1-1). 
Góllövők: Mathieu (19.), Suárez (56.), illetve C. Ronaldo (31.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?