Megússzák gól nélkül?

Pozsony A hétvégén a második forduló első találkozóival folytatódnak a labdarúgó Intertotó-kupa küzdelmei. A Vasast búcsúztató Dubnica ma este (19.30) Törökországban, az Ankaraspor vendégeként lép pályára.

Pozsony A hétvégén a második forduló első találkozóival folytatódnak a labdarúgó Intertotó-kupa küzdelmei. A Vasast búcsúztató Dubnica ma este (19.30) Törökországban, az Ankaraspor vendégeként lép pályára. Nosický edző nem számíthat Pekárik és Straka játékára, mindkettőjük vendégjátéka letelt, s a zsolnaiak visszarendelték őket. Bemutatkozik viszont a Ligetből szerződtetett Róbert Novák. „Ellenfelünk főleg odahaza veszélyes, rendkívül elégedettek lennénk, ha sikerülne kapott gól nélkül megúsznunk” – mondta Peter Gergely klubigazgató.

A Pápa holnap 18 órakor a kétszeres UEFA-kupa-győztes IFK Göteborgot fogadja Szentes Lázár vezetőedző videón elemezte a svéd együttes játékát, s úgy véli, nagyon nehéz lesz gólt szerezni ellene, ugyanakkor azt örömmel tapasztalta, hogy a riválisnak is gondjai akadnak az eredményességgel. Szentes szerint egy szoros meccsen, kis szerencsével akár egygólos győzelmet is arathat együttese, de mindenképpen olyan eredményt kell elérni, hogy a visszavágó ne legyen lefutott meccs. (s, m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?