Megteltek a szurkolói zónák

Bécs |

<p>Felcsigázott hangulatban, reménnyel eltelve várja Bécs a hétfő esti örökrangadót, az osztrák-német összecsapást, amely eldöntheti, hogy a horvát mellett melyik csapat jut tovább a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjébe.</p>

Felcsigázott hangulatban, reménnyel eltelve várja Bécs a hétfő esti örökrangadót, az osztrák-német összecsapást, amely eldöntheti, hogy a horvát mellett melyik csapat jut tovább a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjébe.
A szervezők nemcsak az Ernst Happel Stadionban, hanem a Ring mentén, a városháza (Rathausplatz) és a Hősök tere (Heldenplatz) között létesített szurkolózónában is teltházra számítanak. Már kora délután kiadták a vezényszót, hogy aki az elkerített "vigalmi övezetben", az óriáskivetítőkön akarja nyomon követni a mérkőzést, jobb, ha minél előbb elfoglalja a helyét. Egyébként nem kizárt, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a "pótzónákat" is megnyitják.
Az európai szövetség (UEFA) marketingigazgatója hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, hogy eddig hozzávetőleg kétmillióan keresték fel a négy-négy svájci, illetve ausztriai helyszínen létesített szurkolózónákat. A legnagyobban, az egyszerre hetvenezer ember befogadására alkalmas bécsiben összesen 350 000-en fordultak meg az első kilenc napban.
Eddig egy ízben töltötték meg színültig a lezárt területet, méghozzá az osztrák-lengyel találkozó alkalmával. Akkor olyan sokan szorongtak az övezeten belül, hogy a rendezők jelképesen kitették a "Megtelt!" táblát, és az esti órákban már egy lelket sem engedtek be. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?