Kubík Weiss keretében

Pozsony |

<p>Néhány meglepetést tartogatott Vladimír Weiss nevezése a Bosznia-Hercegovina elleni, jövő heti barátságos mérkőzésre. A tegnap közzétett keretben a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya számol a fiatal Kubíkkal, és meghívta Grajciart is, hiányzik viszont a névsorból Vittek, Hubočan, Kopúnek és Čech is.</p>

Tizenkilenc játékos szerepel a névsorban, és mindössze ketten (Saláta, Šebo) játszanak a Corgoň Ligában, a többiek légiósok. Arra számítani lehetett, hogy a sérült Robert Vittek (Ankaragücü) ezúttal nem kap meghívót, de kimaradt a keretből két, Oroszországban futballozó játékos, Tomáš Hubočan (Zenit) és Kamil Kopúnek (Szaturn) is. És nem kapott bizalmat a már felépült Marek Čech (West Bronwich) sem.
Először került Weiss szövetségi kapitány keretébe František Kubík, a holland ADO Den Haag fiatal támadója, aki a jelenleg zajló holland bajnokságban már hat gólt szerzett. „Újabb álmom teljesült” – mondta a hír hallatán az AS Trenčín labdarúgója, aki egyéves vendégjátékon van Hollandiában. Kisebb meglepetés Peter Grajciar nevezése. „Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy három év múltán újra a válogatott keretbe kerültem. Alig várom, hogy a fiúkkal találkozhassak” – nyilatkozta a török Konyaspor játékosa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?