Kubica otthon érzi magát a Hungaroringen

Budapest |

<p>Robert Kubica, a Forma-1-es Renault lengyel pilótája különösen jó érzésekkel érkezett a Hungaroringre, a XXV. Magyar Nagydíjra, ugyanis minden évben itt szorít érte a legtöbb szurkoló.</p>

"Lengyelországhoz ez a verseny van a legközelebb, szóval a Magyar GP-t nyugodtan nevezhetjük az én hazai futamomnak" - nyilatkozta Kubica, aki jelenleg a hetedik helyen áll a világbajnoki pontversenyben.

A 25 éves pilóta szerint a francia istálló ugyan "motorerőben" nem veheti fel a versenyt a legjobbakkal, de a technikás magyar pályán akár egy jó eredményt is elérhet.

"Monaco óta már rengeteg idő eltelt, azóta a csapatok többsége már használja az F-csatornát, azaz a leárnyékolt hátsó szárnyat, de úgy gondolom, itt ez nem sokat számít majd, bár némi előnyt azért jelenthet. A pálya karaktere viszont szerintem fekszik a mi autónknak" - tette hozzá Kubica, aki a hercegségben a harmadik helyen végzett.

A Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki programja 10 órakor az első szabadedzéssel kezdődött, a futamot vasárnap 14 órától rendezik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?