Kondé-elsőség, peches focicsapat

foci
Nagyszombat |

Dobogón vagy éremközelben végeztek a dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola és Vidékfejlesztési Szakközépiskola sportolói a Nagyszombat megyei olimpián. 
 

Atlétikában Kondé Péter nyerte a fiúk magasugrását, Jakab Napsugár 800 méteren lett második, s ugyanezen a helyen végzett a vidékfejlesztési szakközépiskola labdarúgócsapata is, pedig legjobb volt a mezőnyben. 
„Szememben ők győztek, s ezt nem elfogultságom, hanem a mutatott teljesítmény mondatja velem. Ütőképes csapattal indultunk, a miénk volt a legjobb, de ez nem jött ki az eredményességben – mondta érdeklődésünkre Ollári Attila, a csallóközi iskola igazgatóhelyettese, aki a fiúk csapatvezetői szerepét is betöltötte. – A csoportban balszerencsésen remiztünk a Senicával, majd megtömtük a szeredieket. Az elődöntőben a nagyszombatiakat is megvertük, de a döntőben nem tudtunk gólt lőni. Kétszer a kapufán csattant a labda, helyzeteink kimaradtak, még kapura sem lőtt az ellenfél, s a végén az következett, amit szerettünk volna elkerülni: büntetőkkel 3:1-re kikaptunk, s az a Skalica lett a bajnok, amely még meccset sem nyert a tornán.” 


Ollári Attila az atlétákkal kapcsolatban azt is elmondta, hogy Kondé sérülés után tért vissza, s értékes győzelmét nem toldhatta meg újabb sikerrel az országos bajnokságon, mert aznapra megbetegedett. Jakab korábban nyerni szokott, most szép második helyet ért el. 
 

Érdekes

NAGYSZOMBAT MEGYEI OLIMPIA

Nagyszombat – a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola eredményei: –Senica 1:1, Szered 6:0 (csoportmérkőzések), –Nagyszombat 2:0 (elődöntő), –Skalica 0:0, büntetőkkel: 1:3 (döntő).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?