Kiszolgálták a közönséget a westernlovasok Naszvadon

western
Naszvad |

A versenynaptár szerinti hatodik versenyével folytatódott Naszvadon a Westernlovagló Vándorkupa 2021. Ezúttal a Kepaso Lovasklub volt a házigazda. 

„47 lovas páros rajtolt nálunk – közölte elégedetten Miroslav Gerhardt, a klub vezetője. – Hajnali négykor még tombolt a vihar, a szél és az eső uralkodott a pályán, de mire elkezdtük, kimondottan jó időjárás kerekedett. Szép mezőny gyűlt össze, rutinos versenyzők és olyanok is feltűntek, akik először indultak. Minden zökkenőmentesen zajlott, ami elvárható volt a szervezőtől, azt mind megkapta a szépszámú közönség.” 

Nézzünk az eredménylistára. A juniorok között mind szlalomban, mind hordókerülésben Carla Scholtzováé lett az elsőség, a Dunai Rancs (RND) versenyzője Kam Smart Chick Ella nyergében lovagolt. Naszvadon is bizonyította jó formáját Barbora Beláková, a tornóci Láng-udvar lovasa Devi hátán openben megnyerte a szlalomot és harmadik volt hordókerülésben. Ismét a legjobbak közé került Szabó Natali (Wanted Star Ranch) Šára lovával: szlalomban másodikként, hordókerülésben győztesként rangsorolták. Lassan növekszik a profi openbe kerülők száma: szlalomban Takács Tamás (hosszúfalui Takács Western Rancs) Romeóval újra első lett, hordókerülésben Bobek László (Amoeba Chick), a másik naszvadi klub lovasa volt a legjobb.

Legközelebb augusztus 14-én Ógyalla-Bagotán folytatódik a Westernlovagló Vándorkupa 2021. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?