Kiskőrösi tornagyőzelem Naszvadon

naszvad
Naszvad |

Zsinórban ötödször szerezték meg a kiskőrösiek a győztest megillető serleget a naszvadi polgármester kupájáért megrendezett teremfocitornán. A helyi Colour Team és az United ugyan kicsit kilógott a sorból, de a többi csapat élet-halál küzdelmet vívott egymással.

„A kezdetektől fogva, szám szerint tizenharmadik éve kísérem figyelemmel a történéseket és bátran állítom, hogy az idei focigála színvonala messze felülmúlta az eddigiekét. A résztvevők valóban keményen álltak bele a játékba, miközben minden idegszálukkal átélték a mérkőzést és csak a győzelemre összpontosítottak. A naszvadiak sajnálatos módon kiengedték kezükből a kiskőrösiek elleni meccset, és a fiaskó miatt elúszott a tornagyőzelmükˮ – állapította meg Nemes Ferenc szervező.

A nagyigmándiaknak egyedüli csapatként sikerült legyőzniük a tornagyőztes kiskőrösieket, ám a végére láthatóan elfáradtak, és mind a Colour Team, mind pedig a Rém elleni összecsapást követően vesztesként vonultak az öltözőbe.

Mindent összevetve a jó erőkből álló Bács-Kiskun megyeiek megérdemelten vitték haza a trófeát. Annak idején több játékosuk magasabb osztályú bajnokságokban is megállta helyét, sőt Mokriczki Viktor az NB I-es Stadler FC-ben is szerepelt. „Sajnos rövid életű volt Stadler József vállalkozó csapata. A huszonkét ezer férőhelyes stadion akkortájt az ország legmodernebb sportlétesítményének számított. Nagy bánatunkra mára az enyészeté lettˮ – nosztalgiázott Vitya, az egykori kiváló labdarúgó. A tornát egyébként megtisztelte jelenlétével a legendás akasztói stadion egyik tervezője, Tóth Sándor is. 

Érdekes

XIII. TEREMFOCITORNA A POLGÁRMESTER SERLEGÉÉRT, Naszvad

Végeredmény: 1. Kiskőrös 15 pont, 2. Naszvadi SK 13 pont, 3. Rém 10 pont, 4. Nagyigmánd 9 pont, 5. Felsőszentiván 9 pont, 6. Colour Team 4 pont, 7. United 3 pont.
Díjazottak – legjobb kapus: Haász Gábor (Rém), legjobb mezőnyjátékos: Musits Balázs (Nagyigmánd), legjobb góllövő: Hódos Zoltán (Felsőszentiván)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?