Királyhelmeci sereghajtók Cigándon

gyerek teremfoci
Cigánd/Királyhelmec |

Az U15-ös korosztály balul sikerült bemutatkozása (9., utolsó előtti hely) után a királyhelmeciek U14-ese is leszerepelt a magyarországi Cigándon IX. alkalommal megrendezett nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó-tornán.

Már a csoportmérkőzések során eldőlt a bodrogköziek sorsa, hiszen mindössze két gólt rúgtak, és huszonegyet kaptak.

„Rögtön az első mérkőzésen látni lehetett, hogy elúszott a továbbjutás. A bekapott hat gól igencsak kedvét szegte a fiúknak, s a további párharcokra nem lehetett eléggé tűzbe hozni őket”– nyilatkozta edzőjük, Bányácski Kornél. A folytatás sem sikerült jobban, ugyanis a helyosztó mérkőzéseken négyszer ugyan betaláltak az ellenfelek kapujába, de kilencszer az ő kapujukban is táncolt a labda, így maradt az utolsó, 12. hely. Érthetően szomorúan mérlegelt Bányácski: „Sajnos a honi bajnokságban nincs igazi ellenfelünk, ahol fel tudnánk mérni képességeinket. Hiába nyerjük mérkőzéseinket többgólos különbséggel, amikor komolyabb együttesekkel kell megmérkőznünk, akkor ez történik. Nem marad más hátra, mint jövőre újra megpróbálni, és a hibákból okulva jobb eredményt elérni mindkét korosztályos alakulattal.”

A másik itteni csapatnak, Buzitának sem sikerült jobban az idei seregszemle. Teljesítményük csak a 9. helyre volt elegendő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?