Sport

Királyhelmeci sereghajtók Cigándon

Cigánd/Királyhelmec | Az U15-ös korosztály balul sikerült bemutatkozása (9., utolsó előtti hely) után a királyhelmeciek U14-ese is leszerepelt a magyarországi Cigándon IX. alkalommal megrendezett nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó-tornán.
Pankovics Miklós

2019. február 9. 10:02

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

Már a csoportmérkőzések során eldőlt a bodrogköziek sorsa, hiszen mindössze két gólt rúgtak, és huszonegyet kaptak.

„Rögtön az első mérkőzésen látni lehetett, hogy elúszott a továbbjutás. A bekapott hat gól igencsak kedvét szegte a fiúknak, s a további párharcokra nem lehetett eléggé tűzbe hozni őket”– nyilatkozta edzőjük, Bányácski Kornél. A folytatás sem sikerült jobban, ugyanis a helyosztó mérkőzéseken négyszer ugyan betaláltak az ellenfelek kapujába, de kilencszer az ő kapujukban is táncolt a labda, így maradt az utolsó, 12. hely. Érthetően szomorúan mérlegelt Bányácski: „Sajnos a honi bajnokságban nincs igazi ellenfelünk, ahol fel tudnánk mérni képességeinket. Hiába nyerjük mérkőzéseinket többgólos különbséggel, amikor komolyabb együttesekkel kell megmérkőznünk, akkor ez történik. Nem marad más hátra, mint jövőre újra megpróbálni, és a hibákból okulva jobb eredményt elérni mindkét korosztályos alakulattal.”

A másik itteni csapatnak, Buzitának sem sikerült jobban az idei seregszemle. Teljesítményük csak a 9. helyre volt elegendő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Miből él az elnökjelölt?

DAC-Slovan a magyar és a szlovák tévében

Tiltakoznak a kiállított melltartók és bugyik ellen

21 Savage szabadlábon

Pedagógiai napok a digitalizáció jegyében

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?