Sport

Kiharcolt naszvadi tornagyőzelem

Megismételték tavalyi sikerüket a naszvadi diákok, idén is megnyerték a Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség madari sportcsarnokban megrendezett teremtornáját.
Ábel Gábor

2018. december 7. 09:20

A tornagyőztes naszvadiak ⋌(Képarchívum)

A csoportmérkőzések során ugyan csak döntetleneztek a hetényiekkel, a döntőben viszont sikerült őket 1:0-ra két vállra fektetniük.
„Sokat és keményen edzettünk, külön készültünk a megmérettetésre és a tornagyőzelemre, többféle figurát is külön gyakoroltunk. Örülök annak, hogy veretlenül hódítottuk el a trófeát. Védenceim az U15-ösök bajnokságában is kifogástalanul szerepelnek, hiszen mind a tizenhárom őszi összecsapásból győztesen kerültünk ki, a legtöbb gólt rúgtuk és a legkevesebbet kaptuk, így a táblázaton kilenc ponttal előzzük meg a második helyet birtokló bátorkeszieket” – tájékoztatott Ilon Ferenc naszvadi edző.


A tornagyőztes igencsak megharcolt a célba érésért, ugyanis az elődöntő rendes játékidejének végén 1:1-es döntetlen volt az eredmény, ám a drámai büntetőpárbajban Bacigál Gellért és Lukacsovics Dávid, valamint kapusuk, Fekete Krisztián jóvoltából megakadályozták a bátorkesziek döntőbe jutását.


„Nagyon jó a csapatszellem, a fiúk tudnak egymásért küzdeni. A falu is együtt él a focival. Pedagógusként napi kapcsolatban vagyok védenceimmel és az iskola igazgatójától is megkapjuk a kellő támogatást. Két éve foglalkozom a srácokkal, azóta hazai környezetben még nem vesztettünk meccset” – egészítette ki mondanivalóját Ilon Ferenc. 
 

DIÁKOK (U15) TEREMTORNÁJA A KOMÁROMI TERÜLETI SZÖVETSÉG ELNÖKÉNEK SERLEGÉÉRT

A csoport: Nesvady–Kameničná 4:1, g.: Szabó 2, Lukacsovics Dániel, Bacigál Gellért, ill. Szlávik; Nesvady–Chotín 0:0; Chotín– Kameničná 2:0, g.: Remes, Gál.
Sorrend:
 1. Nesvady    2    1    1    0    4:1    4
 2. Chotín    2    1    1    0    2:0    4
 3. Kameničná    2    0    0    2    1:6    0


B csoport: Bátorove Kosihy–Čičov 2:2, g.: Székely 2, ill. Tolvás, Patus; Imeľ–Búč 1:1, g.: Keszan, ill. Kiško; Bátorove Kosihy–Búč 1:0, g.: Székely; Imeľ–Čičov 2:1, g.: Hoffer, Závodský, ill. Božaky; Bátorove Kosihy–Imeľ 0:2, g.: Fülöp, Miškovič; Búč–Čičov 1:1, g.: Kiss, ill. Fél.
 1. Imeľ    3    2    1    0    5:2    7
 2. Bátorove Kosihya    3    1    1    1    3:4    4
 3. Čičov    3    0    2    1    4:5    2
 4. Búč    3    0    2    1    2:3    2


Elődöntő: Nesvady–Bátorove Kosihy 1:1, g.: Bacigál Gellért, ill. Székely, büntetőkkel 2:1; Imeľ–Chotín 1:1, g.: Rajkó, ill. Remes, büntetőkkel 0:2. Mérkőzés az 5. helyért: Kameničná–Čičov 2:2, g.: Fél (öngól), Szlávik, ill. Németh 2, büntetőkkel 3:2. Mérkőzés a 3. helyért: Bátorove Kosihy–Imeľ 0:2, g.: Rajkó, Fülöp. Döntő: Nesvady–Chotín 1:0, g.: Szabó. 
Díjazottak – legjobb kapus: Tóth László (Chotín), legjobb mezőnyjátékos: Závodský Norbert (Imeľ), legjobb góllövő: Székely Levente (Bátorove Kosihy). 


A tornagyőztes csapat: Dolník Dávid, Justyák János Márk, Czigle Ádám, Rudy Máté, Kiss Roman, Szabó Attila, Lukacsovics Dániel, Gergő Péter, Maráz Szabolcs, Bacigál Gellért, Csontos Olivér, Takács Péter, Varga Máté, Juhász Nikolas, Fekete Krisztián, Őszi Márk. Edző: Ilon Ferenc. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kevés tejet, ám egyre több sajtot fogyasztunk

Szeptemberben jön az emeletes RegioJet

Esőre figyelmeztetnek a meteorológusok Kelet-Szlovákiában

A világbajnok pilóták is megemlékeztek Niki Laudáról

Osztálytársai zaklatása miatt ugorhatott ki az ablakon egy 16 éves fiú

Nyomozás indult a helytelenül elvégzett transzfúzió ügyében

Legfrissebb galériák
Olvasta már?