Két csatárral kezd a DAC

<p>A DAC futballcsapata ma (18.30) Rózsahegyen lép pályára a Fortuna Liga 3. fordulójában. Eddig mindkét együttes egy-egy pontot gyűjtött, a sárga-kékek odahaza a nagyszombatiakkal remiztek, a liptóiak pedig Aranyosmaróton döntetleneztek.</p>

„Kielemeztük a Spartak elleni derbit, ami nem a mi meccsünk volt. Szokatlanul sok taktikai hibát vétettek a védenceim, de egy nagyon jó csapat ellen játszottunk. Szombaton egészen más mérkőzés lesz. Sajnos, Majerníkre eltiltás, Szabó Ottóra pedig sérülés miatt nem számíthatok – mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC mestere. – A védelem tengelyében lehetőséget kap a tehetséges Tóth, balhátvédként Šnirc jut szóhoz. Mivel nem vált be a 4–2–3–1-es taktikai rendszer, Rózsahegyen 4–4–2-es hadrendben lépünk pályára, Jurčo és a fiatal Sabler alkotja majd a csatárduót. A liptóiaknak fiatal csapatuk van, egyszerűen fociznak, sokat futnak, ám nincs kreatív játékosuk. Elől Zreľák rendkívül veszélyes, védőinknek nagyon oda kell rá figyelniük. Bízom benne, hogy meglepjük a hazaiakat, és nem jövünk haza üres kézzel. ”

A DAC várható kezdőcsapata: Penksa–Turňa, Struhár, Tóth, Šnirc–Ujlaky, Straka, Kristo, Brašeň–Jurčo, Sabler. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?