Keszőcze: mesterhármas után a kórházban

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNagymagyar/Dióspatony. „Nehéz lesz nyerni, de nem lehetetlen, mi valamennyi meccsen a győzelemért küzdünk” – mondta a nyugat-szlovákiai V.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nagymagyar/Dióspatony. „Nehéz lesz nyerni, de nem lehetetlen, mi valamennyi meccsen a győzelemért küzdünk” – mondta a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportja csallóközi rangadója előtt Csomor József diósförgepatonyi klubelnök valószínűleg annak kapcsán, hogy védencei inkább a támadó focit részesítik előnyben. „Alaposan ismerik egymást a csapatok, így a csatároknak nehezebb lesz majd átverni a velük szemben álló védőket” – fogalmazott Mikóczi Lajos nagymagyari klubalelnök.

A mérkőzésen elejétől fogva mindkét oldalon helyzetek sokasága adódott, a két alakulat felváltva veszélyeztette az ellenfél kapuját. Alig telt el néhány perc a kezdőrúgást követően, s a vendég Nagy Tamás szerzett gólt, a játékvezető azonban les címén érvénytelenítette a találatot. Az ellentámadásból Keszőcze Csaba húzott hasznot, aki Hollósi szögletét követően pofozta a labdát Borbély Sándor kapujába. A gól nem szegte kedvét a vendégeknek, hiszen a félidő derekán a fiatal csatár, Balogh Ádám néhány védőn átverekedve egyenlített. Az első játékrész hajrájában a vendéghátvédek is besegítettek a hazaiaknak a gólszerzésbe, hiszen szabálytalanul szerelték a mozgékony Szerdát, s a megítélt büntetőt Keszőcze laposan a jobb alsó sarokba bombázta.

A félidei szünet utáni folytatásban a vendégek edzője pályára küldte a tavalyi idényben 27 gólt elért Zsigrai Lászlót, aki viszont nem élt mestere bizalmával, és két nem mindennapi ziccert is kihagyott. A másik oldalon viszont Illés beívelését követően a 38 éves Keszőcze Csaba megszerezte a mesterhármashoz szükséges utolsó találatot is. A gólnál rosszul esett a csatár, s bokasérülése kórházi ellátást igényelt. A meccs utolsó pillanataiban még Illés és Hurtony is növelhette volna a hazaiak előnyét, ám próbálkozásaiknál először a hálóőr, később pedig a kapufa mentett.

„Erős ellenfelet fektettünk két vállra. A sérüléséből lábadozó gólgyárosunkat, Szakál Pált nagyszerűen helyettesítette a triplázó Keszőcze Csaba” – értékelte csapata teljesítményét Mikóczi Lajos nagymagyari klubalelnök.

„Mi futballoztunk, a pontokat viszont az ellenfél kaparintotta meg. Jobban oda kellett volna figyelnünk” – vélekedett 3:1-es vereségüket követően Nagy Károly diósförgepatonyi edző. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?