Sport

Ipolyságon randevúznak az alapiskolás atléták

Ipolyság | Bármilyen idő lesz, kedden lezajlik (kezdés: 9.30) a honti város stadionjában az alapiskolások lévai járási atlétikai bajnoksága, erősítette meg lapunknak Révész Angelika főszervező.
J. Mészáros Károly

2019. május 13. 17:14

Illusztrációs felvétel - TASR

Ipolyság sorrendben ötödször ad otthont a sporteseménynek, melyen mind a lányok, mind a fiúk nyolc versenyszámban harcolnak az elsőségért, miközben egyéniben és csapatban folynak a küzdelmek. „A fiúknál 23, a lányoknál 24 járásbeli iskola nevezett. Nem mindenki indul csapatban, a többség egyéniben versenyez – tudtuk meg a főszervezőtől. – Közkedvelt a nálunk szervezett bajnokság, egyik eredménye, amire büszkék is vagyunk, hogy idén először indít csapatot mind a négy ipolysági alapiskola. Több településről két–három versenyzővel is eljönnek. Azt tapasztaljuk, hogy nem kevesebb a gyerek, nem csökken az érdeklődés. Pedig manapság nem könnyű atlétikai versenyt szervezni, sok részletre kell odafigyelni. Szervezőgárdánk pedig erre képes. Nekünk a bajnokság egy lehetőség, jó hírünket viszi a járásba.” Versenyszámok: 60 m (fiúk, lányok), 300 m (f, l), 800 m (l), 1000 m (f), távolugrás (f, l), magasugrás (f, l), súlylökés (f, l), krikettlabda-dobás (f, l), 4x60 m váltó (f, l). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A lakosság 63 százaléka fizeti be minden számláját időben

Húsz év után újra Pozsonyban

GALÉRIA: Kikapott a DAC Rózsahegyen

Új választások kiírását javasolta az osztrák kancellár

A Magyar Fórum módosítaná az alkotmány preambulumát

Tragédia: halálra gázoltak egy kerékpárost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?