Húsz év álomcsapata

<p>Mától lehet szavazni a szlovák labdarúgó-élvonal elmúlt húsz évének álomcsapatára. Az internetes szavazáson posztonként három jelöltből választhatnak a szurkolók, a &bdquo;bővebb keretet&rdquo; egy szakmai bizottság állította össze.</p>

„A válogatásnál a fő kritériumunk az volt, hogy az adott játékosnak legyen legalább 130 lejátszott meccse az élvonalban. Ezért maradt ki a listáról például Miloš Glonek, aki a szlovák ligában csak 25 mérkőzésen lépett pályára, karrierje nagy részét még a föderális bajnokságban húzta le” – magyarázta Dušan Huňady, a Ligás Klubok Uniójának képviseletében az ankétról. A legjobbak között helyet kapott a csatár Németh Szilárd, a támadó középpályás Simon Gyula és a balhátvéd Hornyák Zsolt is. A 20rokov.corgonliga.sk oldalon az elmúlt két évtized legjobb élvonalbeli játékosára és edzőjére is lehet szavazni – a szakemberek tízes listáján ott szerepel Pecze Károly is, Jozef Adamec, Jozef Bubenko, Dušan Galis, Stanislav Griga, Jozef Jankech, Ladislav Jurkemik, Ján Kozák, Dušan Radolský, Vladimír Weiss társaságában. A futballisták között Peter Dzúrik, Miroslav Karhan, Vladimír Kinder, Marek Mintál, Róbert Semeník, Zdeno Štrba, Dušan Tittel, Marek Ujlaky és Vladislav Zvara mellett Németh Szilárdra lehet szavazni.Az ankét a tavaszi szezon végén zárul le.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?