Horváth Denisz bajnoki triplája

Nyitra/Dunaszerdahely/ Somorja/Naszvad. |

<p>Nyitrán a kadettok szabadfogású éremcsatáival folytatódott a birkózók országos bajnokságainak sorozata. A Zobor alatt egyébként a nők korcsoportos bajnoki viadalát is megrendezték. Mivel több korosztályban és súlycsoportban csupán egy vagy két versenyző nevezett, ezért a fiúknál nyolcan, a lányoknál pedig csupán öten kerültek bajnokként a jegyzőkönyvbe.</p>

A viadalon remekeltek, egy bajnoki elsőséget, összesen négy arany- egy ezüst- és három bronzérmet szereztek a dunaszerdahelyi birkózóklub tehetségei. „A fiúk mezőnyében Lakatos Nikolas végzett az élen súlycsoportjában. A lányoknál Darvas Simona szerzett bajnoki címet. Sikerének értékét növeli, hogy minden párharcán kétvállas győzelmet produkált. Simona egyébként a versenyt megelőző napokban beteg volt. Csapatversenyben dobogósok lettünk. Klubunk fennállása óta először fordult elő, hogy a csapatok versenyében mindkét fogásnemben a harmadik helyen végeztünk” – büszkélkedett Hakszer Roland, a dunaszerdahelyi birkózóklub elnöke.

A nyitrai megmérettetésen a somorjai Gladiátor birkózóklub kiválósága, Horváth Denisz újabb bajnoki címmel gyarapította gyűjteményét. „Denisz az utóbbi hetekben kiváló formában teljesít. Ez volt idei harmadik bajnoki aranyérme” – méltatta a válogatott kerettag helytállását Horváth István, a somorjaiak főedzője.A naszvadiak mérlege két ezüstérem. Mindkét esetben orrhosszal maradtak le a dobogó legfelső fokáról. „Az 1998-as születésű versenyzőnk, Borka Kevin szülői beleegyezéssel és orvosi engedéllyel állt csatasorba, mégis a döntőig menetelt. A fináléban a többszörös országos bajnok kassai Sýkorától szenvedett szoros vereséget. Sokáig úgy tűnt, Turančík Anett győzelmével végződik a fiatalabb diáklányok 42 kilós súlycsoportjának a döntője, de tíz másodperccel a befejezés előtt ellenfele csípődobással eldöntötte a küzdelmet” – ecsetelte a történteket Gaál János, a naszvadi birkózóklub elnöke.Nyitrán bősi, gútai, marcelházai, madari és rimaszombati versenyzők is a dobogóra léphettek az országos bajnokságon. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?