Hétvégi fociszeletek - Čebovce–Tornaľa (V. liga, KÖSZ, D)

<p><span class="Norm_00e1ln_00ed__Char">Az élmezőnyben tanyázó csábiak (3.) a holn</span>api (16.30) mérkőzés esélyesei, ám a kiesés elkerüléséért küzdő tornaljaiak (9.) minden bizonnyal nem adják meg könnyen magukat.</p>

Ďörď Márió csábi klubmenedzser:Slávik Marek vállsérülés, Cibula Tamás és Bogdányi Zsolt pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem állhat Zatyko József edző rendelkezésére. A csapnivaló tavaszi kezdést követően a legutóbbi két találkozónkat megnyertük. Holnap is szeretnénk győztesként levonulni a pályáról, és visszavágni az őszi vereségért. Bencső András tornaljai klubmenedzser:Zsinórban négy meccsen diadalmaskodtunk, a múlt héten is 7:2-es vereséget mértünk a szklabonyaiakra. Bízunk benne, hogy ezúttal sem szakad meg pompás sorozatunk. Eddig a középpályás sorunk gyártotta a gólokat, de reméljük, hogy holnap a Nyíri József–Branislav Fusek csatárduó is betalál a kapuba. Őszi eredmény: Tornaľa–Čebovce 1:0Tippünk – 2:1 Rövidítésmagyarázat: V. liga, KÖSZ, D – V. liga, Közép-Szlovákia, dél; TB DS, I – területi bajnokság, Dunaszerdahely, I. osztály; NY RB – Nyugat-Szlovákia, régióbajnokság. (áb, ái, jmk)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?