Harsányi Zoltán ingyen távozhat a DAC-tól

Dunaszerdahely |

<p>Harsányi Zoltán Pécsre tart. A DAC huszonnégy esztendős csatára – korábban Szencen, a Bolton Wanderers fakójában és az iráni Paykanban játszott – előbb három, majd négy napot töltött az NB I-es futballcsapatnál.</p>

A Haladás elleni előkészületi mérkőzésen jó benyomást tett Mészáros Ferenc vezetőedzőre.

„A legutóbbi mecseki látogatásomkor a rendkívül fagyos időjárás miatt két meccsünk is elmaradt. Mészáros Ferenc edző elmondta, örülne, ha náluk folytatnám. Elmondtam a feltételeimet, és egyelőre a bajnokság végégig szóló szerződést szeretnék hároméves opciós joggal. Jelenleg a pécsiek válaszára várok – mondta lapunknak Harsányi Zoltán. – Azt ígérték, hamarosan jelentkeznek, mert eredetileg úgy volt, hogy a csapat már csütörtökön boszniai edzőtáborba vonul. Végül módosult a műsor, csak vasárnap kel útra a társaság. Remélem, én is velük tartok.”

Harsányit május végéig érvényes megállapodás köti a DAC-hoz, elengedéséről mégsem tárgyalt a dunaszerdahelyi klubvezetőkkel. „Szerződésemben van egy olyan kitétel, hogy ha több mint három hónapig nem kapok fizetést, automatikusan szabad játékossá válok. Mivel hét hónapig nem utalták át a béremet, duplán is szabad vagyok. Milan Sládkovič, a Szlovák Labdarúgó-szövetség átigazolási bizottságának az elnöke is megerősítette, hogy a SFZ rendszerében már szabad játékosként vagyok vezetve” – szögezte le a támadó.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?