Hárman már lebuktak

Athén. Közel ezer doppingvizsgálatot végeztek el Athénban az olimpiai időszak kezdete óta. Augusztus elseje és 10-e között 155 vizeletvizsgálatot és 57 vértesztet hajtottak végre, a versenyek elindulása, vagyis augusztus 11-e óta pedig 582, illetve 158 hasonló tesztet végeztek el.

Athén. Közel ezer doppingvizsgálatot végeztek el Athénban az olimpiai időszak kezdete óta. Augusztus elseje és 10-e között 155 vizeletvizsgálatot és 57 vértesztet hajtottak végre, a versenyek elindulása, vagyis augusztus 11-e óta pedig 582, illetve 158 hasonló tesztet végeztek el. Elsőként David Munyasia kenyai ökölvívót értek doppinghasználaton, majd Aye Khine Nan mianmari súlyemelőnő doppingtesztje hozott pozitív eredményt. Két görög versenyző, Kosztasz Kenterisz, a férfi 200 m-es síkfutás címvédője és Ekaterini Tanu, a női 100 m sydneyi ezüstérmese is büntetésnek néz elébe, miután nem jelentek meg a kötelező vizsgálaton. Milan Haborák szlovák súlylökő szervezetében még egy júliusban levett minta elemzése során találtak tiltott hormonkészítményt. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?