Hangulatfüggő kézilabda

Athén. Hétfőn este a magyar férfi kézilabda-válogatott nagy csatában 20:19-re nyert a szerény képességű brazil csapat ellen. A franciák a házigazda görögök ellen győztek, míg a németek Egyiptomot múlták felül.

Athén. Hétfőn este a magyar férfi kézilabda-válogatott nagy csatában 20:19-re nyert a szerény képességű brazil csapat ellen. A franciák a házigazda görögök ellen győztek, míg a németek Egyiptomot múlták felül. A másik hatosban a címvédő orosz válogatott óriási meglepetésre vereséget szenvedett a Koreai Köztársaságtól, a világbajnok Horvátország nagy küzdelemben győzte le a szlovéneket.

Skaliczki László szövetségi kapitány több hiányosságot is felfedezett csapata játékában: „Két találkozót is meg lehetett volna nyerni ennyi lehetőséggel. Rossz felfogásban, nem profiként játszottunk, hangulatfüggő kézilabdát mutattunk be. Talán a védőjátékunkat lehetne egyedül dicsérni. Tudtuk, hogy a brazilok a hosszú, türelmes játékot erőltetik, mi viszont folyton kapkodtunk, s el is bizonytalanodtunk a brazil kapus bravúrjai miatt.”

A három gólt szerző Nagy László sem volt elégedett: „Valahol számítottunk arra, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, de ha csak a 45-50 százalékát belőjük a helyzeteinknek, simán megvan a meccs. Ez volt az oka a nehéz sikernek, szerencsére Fazekas nagyon jól védett. A brazil kapus is parádézott, ennek főleg az volt az oka, hogy csak félmagasakat lőttünk, amikor lejjebb, vagy földre pattintva próbálkoztunk, több sikerrel jártunk. Szurkolóink fantasztikusak voltak.”

Ma sokkal nehezebb feladat előtt áll a magyar válogatott, hiszen a szintén százszázalékos Franciaország lesz az ellenfél.

Még nem közölt eredmény: Németország–Egyiptom 26:14.

A B-csoport állása:

1. Németország 2 2 0 0 54:32 4

2 Franciaország 2 2 0 0 60:42 4

3. Magyarország 2 2 0 0 53:47 4

4. Görögország 2 0 0 2 43:57 0

5. Brazília 2 0 0 2 36:51 0

6. Egyiptom 2 0 0 2 42:59 0

(mti, ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?