Sport

Gasparovicsék az első két helyen

Alsószeli | Huszonhárom kettes fogat rajtolt a dél-szlovákiai hajtók nyolc versenyből álló sorozatának idei negyedik versenyén. A mátyusföldi település futballpályáján a szokottnál kevesebben látták az izgalmas csatározásokat.
J. Mészáros Károly

2019. július 10. 12:35

Gasparovics László nyerte az akadályhajtást 

„Gasparovicsék, László és unokája, Kiara jól mentek, mi nem nagyon, inkább azt mondanám, nekünk nem ment – tért vissza a versenyre Kajos Sándor házigazda, aki lányával, Viviennel ezúttal nem tudott az élmezőnyben végezni. – Akadályhajtásban csak Gasparovicsék versenyeztek hibátlanul. Jól feküdt nekik a pálya. László, a nagyapa az összevetéssel együtt öt hibátlan hajtást mutatott be, s ideje is jobb volt, mint unokájáé, Kiaráé, aki a bajnoki sorozatban 17 ponttal vezet nagyapja előtt. Vadászhajtásban nagy előnnyel győzött a győrségi Fülöp Zsolt, egyedül ő volt hibátlan a 16 tagú mezőnyben, vetélytársai rendre verőhibával végeztek. A foci nélküli fogathajtás nem keltette fel nagyon az emberek érdeklődését, jöttek-mentek, de nem voltak sokan a jó, színvonalas versenyen. Nem gondoltam, hogy ennyi fogat összejön, pedig ezúttal csak kettesekkel indultak, egyessel nem érkezett senki.” 

A DÉL-SZLOVÁKIAI FOGATHAJTÓK NYOLC VERSENYBŐL ÁLLÓ SOROZATA

Negyedik állomás, Alsószeli – kettes fogatok, kétfordulós akadályhajtás egyszeri összevetéssel (23 induló): 1. Gasparovics László 120,93 (0 hibapont), 2. Gasparovics Kiara (mindketten Feketenyék) 139,80 (0), 3. Fülöp Zsolt (Győrség) 123,58 (3).
Akadályhajtási bajnokság 2019 (szlovákiai sorrend): 1. Gasparovics Kiara 71, 2. Gasparovics László 54, 3. Kajos Vivien (Alsószeli) 52. 
Vadászhajtás (16): 1. Fülöp Zsolt 76,88, 2. Geröly Tibor (Gencsapáti) 83,78, 3. Hima László 85,40.
Vadászhajtási bajnokság 2019 (szlovákiai sorrend): 1. Cserge Igor (Dunatőkés) 39, 2. Kolozsi János (Zsigárd) 25, 3. Sárkány László (Nádszeg) 22. ⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová akár Áderrel is emlékezne Trianonra

Ismét áll a bál a koalícióban: Danko indoklás nélkül törölte Cséfalvay külföldi útját

GALÉRIA: Így nyaralnak a szlovákiai politikusok

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Peter Tóth azt állítja, hogy Dušan Kováčik speciális ügyész információkkal látta el Norbert Bödör vállakozót

EP: itt is dúl a Fidesz–ellenzék háború

Legfrissebb galériák
Olvasta már?