Sport

Futsalezüst Nagyszombatban

Alig maradtak le az első helyről a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola sportosztályos diákjai a nagyszombati kerületi futsaltornán.
J. Mészáros Károly

2019. március 20. 11:50

Illusztrációs felvétel⋌(Lelkes Vince felvétele)

A döntőben 3:1-re kikaptak a vendéglátó nagyszombatiaktól, akik javarészt a III. ligás Spartak-fakóból kerültek ki. „Nagyon jó meccseket játszottunk, erős ellenfelek ellen. A csoportban mind a három mérkőzésünket megnyertük, a Skalica ellen nagy csatában 3:1-re – tájékoztatta lapunkat Ollári Attila igazgatóhelyettes, aki Zsákovics Tiborral edzőként működött közre a kerületi mérkőzéssorozaton. – Csoportelsőként játszhattuk a döntőt, amelyben főleg bősiekből álló csapatunk szinte végigtámadta a mérkőzést, de csak egyszer volt eredményes. Az egész tornán sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem voltunk elég effektívek. A mindent eldöntő összecsapáson a nagyszombatiak kontrákra játszottak, kevesebb volt a helyzetük, de többet belőttek belőle, mint mi a sokból. Végül ez döntött. Második helyünk így is gyönyörű. S ne feledjük, hogy már a dunaszerdahelyi járási döntőben is nagyon meg kellett küzdeniük a fiúknak az elsőségért, mert igazán rangos volt a mezőny.” 

NAGYSZOMBATI KERÜLETI DÖNTŐ

A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola (VK DS) eredményei: VK DS–Galanta 2:0, –Piešťany 4:1, –Skalica 3:1. Döntő: VSZ DS–Trnava 1:3.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Megosztottság helyett magyar lista, valódi tartalommal

Az exit poll szerint Zelenszkij toronymagasan nyerte az ukrán elnökválasztást

Frissítve

Kétszáz fölé emelkedett a Srí Lanka-i merényletek halálos áldozatainak száma

VIDEÓ: Tigris harapott meg egy nőt Zsolnán

VIDEÓ: Centikkel tudta elkerülni az irányíthatatlan kamiont az autós

VIDEÓ: Tömegverekedés tört ki az NBA-meccsen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?