Focidömping a Duna-kupán

gyerek teremfoci
Somorja |

A második játéknap mérkőzéseivel folytatódott a Téli Duna-kupa, a kezdőknek (U9) rendezett teremfoci-sorozat.

Pillanatnyilag a diósförgepatonyiak és a somorjai FK áll az élen, de legutóbb a szenciek is igen jól szerepeltek, a nagymegyeriek pedig beugróként később pótolják meccseiket, így a táblázat egyelőre nem tükrözi a valós erőviszonyokat. „A látott mérkőzéseken azt tapasztaltam, hogy a szenci MŠK kimagaslott a mezőnyből, ügyes gyerekek vannak a csapatukban. A nagymagyariak gyengébbek, a többi együttes szinte egyforma képességű. Színvonalas összecsapások zajlottak, látni lehetett, hogy a gyerekek az ünnepek alatt kiéheztek a focira. Nézők is voltak, igaz, többnyire szülők, de aki eljött, az elégedetten távozott” – értékelt Lengyel Tibor, a házigazda somorjai FK klubelnöke. 

 

Érdekes

TÉLI DUNA-KUPA

Kezdők (U9) teremtorna-sorozata, Somorja – 1. forduló: FK Šamorín–FK Zlaté Klasy 5:0, MŠK Senec–FK Zlaté Klasy 10:0, FK Šamorín–Orechová Potôň 7:5, ŠTK Šamorín–MŠK Senec 6:2. 2. forduló: MŠK Senec–FK Šamorín 1:4, ŠTK Šamorín– Orechová Potôň 2:5, FK Šamorín–ŠTK Šamorín 5:2, FK Zlaté Klasy–Orechová Potôň 3:10. 3. forduló: Orechová Potôň–MŠK Senec 5:1, ŠTK Šamorín–FK Zlaté Klasy 9:1. 4. forduló: FK Šamorín–MŠK Senec 1:8, Orechová Potôň–ŠTK Šamorín 4:1, MŠK Senec–ŠTK Šamorín 5:0.
 1. Orechová Potôň    5    4    0    1    29:14    12
 2. FK Šamorín    5    4    0    1    22:16    12
 3. MŠK Senec    6    3    0    3    27:16    9
 4. ŠTK Šamorín    6    2    0    4    20:22    6
 5. FK Zlaté Klasy    4    0    0    4    4:34    0
A nagymegyeriek még nem játszottak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?