Félbeszakadt a Panathinaikosz-Olimpiakosz derbi

Athén |

<p>Nyolc perccel a vége előtt vasárnap félbeszakadt a Panathinaikosz-Olimpiakosz rangadó a görög labdarúgó-bajnokságban.</p>

A találkozót az Olimpiakosz egygólos vezetésénél a lelátón kitört verekedés miatt fújta le a játékvezető. A rendőrség közlése szerint 57 drukkert őrizetbe vettek, húszat pedig letartóztattak, az összecsapásokban kilenc rendfenntartó sérült meg.

A kirobbant balhé annak fényében különösen érdekes, hogy egyetlen Olimpiakosz-drukker sem volt jelen a találkozón, miután a liga ezt elővigyázatossági okokból nem engedélyezte. Ennek ellenére mielőtt lefújták volna a találkozót, kétszer is félbeszakították a meccset rendbontások miatt, a második félidő pedig 35 perces késéssel kezdődhetett.

A Megyeri Balázst foglalkoztató Olimpiakosz négy ponttal előzi meg Rudolf Gergely csapatát, a Panathinaikoszt, de utóbbit a mostani rendbontás miatt akár három pont levonással is sújthatja a fegyelmi bizottság, továbbá  vélhetően 3-0-s vendégsiker lesz a megállapított eredmény. Megyeri végig a pályán volt, míg Rudolfot nem nevezték a mérkőzésre.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?