Egy bronzot „halásztak ki” a nagykaposiak

sporthorgászat
Nagykapos/Trencsén |

Újra dobogós helyezést ért el a nagykaposi sporthorgászküldöttség a szeniorok (55–64 évesek) és a veteránok (65 év felett) számára harmadik alkalommal megrendezett országos sporthorgászbajnokságon Trencsénben. 

A kétnapos viadal legsikeresebb Ung-vidéki versenyzője Magyar Zoltán volt, aki a szeniorok kategóriájában 3.-ként zárt a 13 versenyző közül. Az első napon remek teljesítményt nyújtva szerezte meg a második helyet, ám a következőn elpártolt tőle a szerencse, s csak az ötödik helyet tudta megszerezni. A bronzéremmel és teljesítményével azonban így is elégedett volt. „Első nekifutásra nem rossz eredmény. Az itt szerzett tapasztalatokat a későbbiekben bizonyára kamatoztathatom majd” – mondta Magyar.

Fleischer Bertalan rosszul kezdett, hiszen csak a 9. helyet csípte el az első nap, a másodikon viszont már második volt, de összességében ez is csak a 6. helyezéshez volt elegendő. A tavalyi évben első helyen végző Petőcz Károly ezúttal a mezőny második felében végzett. Teljesítménye (6. illetve 10. helyezés) összességében csak a 8. helyhez volt elegendő. 

Érdekes helyzet alakult ki a veteránoknál, ugyanis csak ketten küzdöttek meg a trófeákért. Az egykoron vágsellyei színekben versenyző Janek Miroslav és a nagykaposi csapat vezetője, Vernárszky Gyula. Kettejük párharcából az előbbi került ki győztesen, mindkét napon ő bizonyult jobbnak.

„A Vág folyó partján kellemes környezetben, jó időjárási viszonyok között zajlott az idei rendezvény is. Talán, ha jobban odafigyelünk az apróbb részletekre, akkor jobb helyezéseket is elérhettünk volna. A hibákból mindig tanulni kell. Ezeket a hiányosságokat majd részletesebben is megbeszéljük. Különben mindnyájunknak jól jött ez a megmérettetés, mivel augusztus első napjaiban Zsolnán, az országos bajnokság legfelsőbb osztályában kell, hogy helytálljunk” – nyilatkozta lapunknak Vernárszky. ⋌

Érdekes

3. ORSZÁGOS BAJNOKSÁG, Trencsén

Szeniorok: 1. Igor Holeček, 24,125 g (Dunaszerdahely), 2. Olejňák Dániel 21,180 g (Kapušany pri Prešove), 3. Magyar Zoltán 19,040 g (Nagykapos). 
Veteránok: 1. Janek Miroslav (Vágsellye), 2. Vernárszky Gyula (Nagykapos). ⋌(pan)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?