Drámai mérkőzések a BoxingOne-on

Nyitra/Győr |

<p>Drámai, óvással tarkított mérkőzéssel kezdődött a BoxingOne, a nemzetközi ökölvívó csapatbajnokság második felvonása. A címvédő nyitraiak (erősségük, a sérült Pavol Hlavačka nélkül) a tavalyi bronzérmes győriek otthonában léptek szorítóba, és a rangadó döntetlenül végződött.</p>

GLADIÁTOROK-NITRA 7:7. Eredmények - 57 kg: Hodosi -Vaňo (p. gy.) 2:0, 60 kg: VetőBalogh (p. gy.) 2:2, 64 kg: Nemes -Spišiak (p. gy.) 4:2, 69 kg: Zámbó-Szelle (döntetlen) 5:3, 81 kg: Péntek-Šimon (d. f. 2. m.) 5:5, 91 kg: Mezőfi-Hromek (p. gy.) 5:7, 75 kg: Kelemen-Varga (p. gy.) 7:7. A második összecsapás, a Vető Gábor-Ján Balogh párharc után elszabadult a pokol. Pontosabban akkor, amikor a műsorközlő bejelentette: döntetlen lett az eredmény. A nyitraiak szerint Balogh minden menetben magasan felülmúlta ellenfelét, sokkal többet ütött, ezért nyernie kellett volna.

Tibor Hlavačka edző azonnal megóvta a meccset, s hosszas tanakodás után a csapatvezetők és az illetékesek arra a megegyezésre jutottak, hogy Baloghot hirdetik ki győztesnek. A hazai közönség sem nagyon tiltakozott, ami azt jelenti, végül is helyes döntés született. „Égbekiáltó igazságtalanság lett volna, ha Vető nyer, aki szinte el sem találta Baloghot. Nem tudom, mit néztek a pontozók. Remélem, utólag nem változtatják meg az eredményt, mert az botrányos dolog lenne. De nemcsak ebben az esetben tévedtek. Vaňo, Spišiak és Varga sem érdemelt vereséget. Mindent összevetve: elégedett vagyok a fiúkkal, a győriek, enyhén szólva, szerencsés körülmények közepette harcolták ki a döntetlent. Kiemelném a nálunk vendégeskedő, komáromi Szelle Lajost, aki megállás nélkül űzte-hajtotta jóval tapasztaltabb ellenfelét, feltétlenül győzelmet érdemelt volna“ - nyilatkozta lapunknak a nyitrai együttes mestere.

A BoxingOne új idényének nyitómérkőzése után profi meccseket is rendeztek. A nyitrai csapat menedzsere, a galántai Kovács Tamás harmadik hivatásos összecsapását is megnyerte, egyhangú pontozással diadalmaskodott a hazai szorítóban szereplő Petróczki István ellen. (Zsigárdi László)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?