Döntetleneztek a portugálok, első helyen a magyarok

<p>Vezettek a portugálok, ám végül be kellett érniük egy döntetlennel Izland ellen. Így az osztrákokat legyőző magyar csapat vezeti az F csoportot. Nézze meg a gólokat is!</p>

Jól kezdték a mérkőzést az esélyesebb portugálok, egymás után dolgozták ki a helyzeteket, ám az izlandi kapus mindig odaért. Nani és Cristiano Ronaldo kihagyott ziccerei után előbbi talált be a 31. percben. Az első félidőben a bekapott gól ellenére is Halldórsson volt a meccs izlandi hőse.

A második félidő elején a semmiből egyenlített az északi csapat. Egy kontra után Gudmundson adott be középre, a luzitán védők pedig teljesen üresen hagyták az ötösön Bjarnasnot, aki még azt is megkérdezhette a kapustól, hová kéri. Az izlandi nem teketóriázott és egyenlített.

NÉZZE MEG A MAGYAR GÓLOKAT IS! KATTINTÁS UTÁN VIDEÓK. 

A gól után támadtak a portugálok, ám messze nem olyan veszélyesen, mint az első félidőben. A 71. percben Naninak volt egy nagy helyzete – centikkel fejelt mellé –, majd öt perccel a vége előtt Finnbogasson lőtt a tizenhatoson belülről, ám a portugál hálóvédő reflexszerűen védett.

Portugália–Izland 1-1 (1-0)
Góllövők: Nani (31.), illetve Bjarnason (50.) 

Az F csoport állása:

1. Magyarország   1 1 0 0  2-0  3
2-3. Portugália      1 0 1 0  1-1  1
2-3. Izland              1 0 1 0  1-1  1
4. Ausztria              1 0 0 1  0-2  0

ÖSSZEFOGLALÓNK AZ AUSZTRIA-MAGYARORSZÁG MÉRKŐZÉSRŐL ITT OLVASHATÓ.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?