Sport

Csallóközi teremfocis véghajrá

Dunaszerdahely | Vasárnap a kezdők (U11) seregszemléje zárja a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegéért, a terembajnoki címért rendezett idei tornasorozatot.
Ágh István

2019. február 16. 11:50

Archív illusztrációs felvétel ⋌(Kovács Zoltán felvétele)

A legifjabbak sorrendben nyolcadik megmérettetésén a versenykiírásnak megfelelően a bajnokság öt csapata, Csenke, Gelle, Jányok, Nyárasd és Kisudvarnok áll csatasorba. A körmérkőzéses rendszerben zajló mérkőzések játékideje húsz perc térfélcsere nélkül, a kapus mellett négy mezőnyjátékos avatkozhat egyszerre játékba. A tornagyőztest serleggel, a csapatokat focilabdával, oklevéllel, a rendezvény legjobbjait (kapus, mezőnyjátékos, góllövő) különdíjjal jutalmazzák a szervezők. A kezdők terembajnoksága reggel kilenc órakor rajtol el. Az U11-eseknél is elmarad a címvédés, ugyanis a tavalyi győztes diósförgepatonyiak nem állnak csatasorba a rendezvényen. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová magyar civilekkel egyeztetett

Haščák állítólag egymillió eurót fizetett a Gorilla-felvételért

Két sztrókja is volt a Trónok harca sztárjának

Pénzzel lehet pénzt keresni

TRAGÉDIA: Kamion gázolt gyalogost, a sofőr először azt hitte, egy állatot ütött el

VIDEÓ: A buszsávban száguldozott, hatalmas baleset lett a vége

Legfrissebb galériák
Olvasta már?