Bolt a riói olimpia után visszavonul

<p>A jelenkor legnagyobb atlétasztárja, Usain Bolt tervei szerint a 2016-os, Rio de Janeiró-i olimpia után fejezi be profi pályafutását.</p>

A jamaicai sprinter arról beszélt, hogy visszavonulásáig szeretné megdönteni a 200 méter világrekordját, illetve aranyérmeket nyerni a brazíliai játékokon.    "Ha a legnagyobbak közé akarok tartozni, mint Muhammad Ali vagy Pelé, akkor visszavonulásomig folytatnom kell a sikersorozatomat" - mondta Bolt, aki augusztusban három aranyérmet nyert a moszkvai világbajnokságon.    A hatszoros olimpiai és nyolcszoros világbajnok Bolt szerint a riói olimpia megfelelő időpont lenne arra, hogy a csúcson akassza szögre a cipőjét.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?