Beharangozó a Roland Garros döntőjéről a szombati Új Szóban

<p>Párizsi extravagancia, a nézőtéren Jean-Paul Belmondo és más hírességek, az átlagosnál hosszabb labdamenetek, a rövidítéseknél félpályás csúszkálás, a lepattanó nyoma pedig könyörtelenül ott marad a talajon: dióhéjban ennyi lesz a holnapután induló francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros kéthetes története.</p>

De csak dióhéjban, mert a lényeg, mint az ördög, itt is a részletekben lakozik. Az évad második Grand Slam-tornája, s egyben a salakszezon betetőzése kinek-kinek mást jelent. Van, hogy mindegy (illetve nem mindegy, egy GS-torna főtáblája senkinek sem mindegy, már csak anyagi okokból sem), mert a spíler tudja, sok vizet itt úgysem fog zavarni. Legfeljebb meglepetést okoz majd azzal, hogy bejut a második körbe (aztán vagy okoz, vagy nem). El is felejtjük tehát őket gyorsan. Aztán lesznek olyanok, akiknek ez lehet élete tornája, persze csak ha nyernek. Francia játékosokra gondolunk elsősorban: a hölgyeknél Marion Bartolira, a férfiaknál pedig Jo-Wilfried Tsongára (Gael Monfils sérülés miatt kihagyja a viadalt) – mindketten képesek egy Grand Slam-győzelemre, de még egyiküknek sem sikerült.

A Roland Garros részletes beharangozóját a szombati Új Szó sportrovatában olvashatják!

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?