Sport

Barátságban futballoznak

Rozsnyó | Negyedszer zajlik szombaton (kezdés: 8.00) a Barátság-kupa teremfocitorna, mely a Rozsnyói járás csapatainak kínál játéklehetőséget. Tizenöt együttes lép pályára a városi többcélú sportcsarnokban.
J. Mészáros Károly

2019. február 22. 14:47

Tizenöt csapat indul ⋌(Képarchívum)

 „Négy csoportban kezdődnek a küzdelmek, majd a helyosztók következnek. A Vyšná Slaná visszalépett, így a D csoportban csak hárman maradtak – tájékoztatta lapunkat Ivan Demjan társszervező, aki Marián Szilágyi és Roman Bubenčík társaságában hozza évente össze a járás nagy focicsemegéjét. – Magunk is játszunk, de közben szervezünk is. Különösebb elvárásaink nincsenek, csak azt akarjuk, hogy együtt legyen a mintegy háromszáz főnyi focista, minél többet futballozzanak, és sérülés nélkül menjen minden. A többcélú sportcsarnok amúgy sincs nagyon kihasználva, szombaton huszonkét órára a hatalmunkba vesszük, a csapatok pedig hangolhatnak a közelgő bajnokságra. Nem könnyű ennyi embert összehozni, de ha megtesszük, szeretnénk, hogy jól szórakozzanak. Az ebédszünetet is kihasználjuk. Ekkor a kezdők U8-as és U9-es korosztálya játszik minitornát a Dobšiná, a Gemerská Poloma, az MFK Rožňava és egy rozsnyói futballakadémia részvételével.” Tavaly a Smolník volt a 3. Barátság-kupa győztese. Az idei csoportbeosztás – A csoport: Rudná, Fekišovce, Čoltovo, Jovice. B csoport: Betliar, Štítnik, Lipovnik, Dobšiná. C csoport: Krásnohorská Dlhá Lúka, Hrhov, Rožnavské Bystré, Pača. D csoport: Drnava, Kružná, Gemerská Poloma. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Az Európai Parlament támogatja az óraátállítás eltörlését

Sokat költenek a jelöltek

Bašternákot áthelyezték a máriatölgyesi börtönbe

Hihetetlen indok miatt maradt el a NASA első női űrsétája

Frissítve

Pellegrini egyelőre kizárta az előrehozott választások lehetőségét

Már kapható a legújabb Vasárnap, benne VasárnapEsküvő + 18 oldalon!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?