Bajnokok Ligája - Pellegrini dühös a bíróra, Martino óvatosságra int

Manchester |

<div>Manuel Pellegrini, a Manchester City vezetőedzője a játékvezetőt okolta, amiért csapata kedden 2-0-ás vereséget szenvedett hazai környezetben az FC Barcelonától a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.</div><div>&nbsp;</div>

"A lefújást követően elmondtam neki, hogy örülhet, hiszen eldöntötte az összecsapást" - mondta cinikusan a chilei szakember a találkozó utáni sajtótájékoztatón. "A Barcelonának a Demichelisszel szemben megítélt büntetőig nem volt esélye a gólszerzésre."   A svéd Jonas Eriksson az 53. percben ítélt 11-est a katalánoknak, miután az argentin védő utolsó emberként buktatta honfitársát, Lionel Messit. A szabálytalanság ténye, így az azzal járó kiállítás megkérdőjelezhetetlen volt, ugyanakkor kérdéses, hogy mindez valóban a büntetőterületen belül történt-e.   "A játékvezető nem volt pártatlan, és nem tudta kézben tartani a mérkőzést. Azt gondolom, egy ilyen fontos találkozóra nem volt jó ötlet Svédországból bírót küldeni. Ilyen összecsapásra olyan ember kell, akinek sokkal nagyobb tapasztalata van" - tette hozzá Pellegrini.   Gerardo Martino, a Barcelona vezetőedzője szerint megérdemelten diadalmaskodtak, ugyanakkor nem bízhatják el magukat és a visszavágón is százszázalékosan kell majd koncentrálniuk.   "Jó eredményt értünk el, de hasonló teljesítményre lesz szükségünk otthon is. A City a Bayern idegenbeli legyőzésével már megmutatta, hogy mire képes. Rendkívül veszélyes ellenfél" - jegyezte meg.   A keddi játéknap másik mérkőzésén a Paris Saint-Germain a duplázó Zlatan Ibrahimovic vezérletével 4-0-ra győzött a Bayer Leverkusen vendégeként, amivel gyakorlatilag el is döntötte a továbbjutást.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?