Bajnoki cím jár a hodosi fölényért

Samuel Novota
Hodos |

Negyedszer ünnepelheti pénteken (kezdés 18.00) a csallóközi falu férfi-asztaliteniszcsapata a bajnokság megnyerését. 

A helyi kultúrházban a döntő visszavágóján a legutóbbi ezüstérmes a Malackyt fogadja. Kedden idegenben 5:1-re nyert a csallóközi alakulat. „Az történt, amire számítottam. Miután Novota is 3:0-ra legyőzte Illášt, már 3:0 volt a javunkra, s ezzel eldőlt az összecsapás sorsa. Az egyetlen hazai pont is úgy született, hogy Peko csak 3:2-re kapott ki Illáštól, könnyen lehetett volna 5:0 is – tért vissza a döntő első felvonására Jozef Kmeť hodosi klubelnök, aki a visszavágó előtt ki merte mondani, hogy lényegében már bajnokok, hiszen minden tény mellettük szól. – Az egész évadban 19 bajnoki mérkőzésen tizenkilencszer nyertünk, ebből tízszer nullára, csak egyszer volt 6:3 az eredmény. Magasan a legerősebb a csapatunk a bajnokságban. Csoda lenne, ha ezek után kicsúszna kezünkből az elsőség. Csak le kell játszanunk a visszavágót, kellő odafigyeléssel, összpontosítással. Ha netán mégis kikapnánk, a mindent eldöntő harmadik meccs szombaton délután négykor lenne, ismét nálunk.” A hodosi csapat hét éve játszik a szlovák élvonalat jelentő extraligában, s kilencedik, majd nyolcadik helye után ötször volt döntős. Három bajnoki címe van, tavaly második lett. 

Érdekes

FÉRFI CSAPATBAJNOKI DÖNTŐ

Első mérkőzés: Malacky–Vydrany 1:5, pontok: Erik Illáš 1, ill. Samuel Novota 2, Zoltán Lelkeš 2, Štefan Peko 1. Visszavágó: ma (18.00) a hodosi kultúrházban. Két győztes meccsig tart a sorozat. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?