Az utolsó téli teremtorna Érsekújvárban

Teremfoci
Érsekújvár |

A tízéves diákok megmérettetésével fejeződnek be az érsekújvári FKM által rendezett korosztályos teremfocitornák. Szombaton (kezdés 7.45 órakor) kilenc csapat mérkőzik meg a Millennium Sportcsarnokban. 

„Három csoportba soroltuk be a résztvevőket, az elsőben a szeredi ŠKF, a nagyjakabfalvai Zahoran és az érsekújvári Zahora, a másodikban a gútai Gooal Academy, a nagysurányi ŠK és a szenci Football Academy, míg a harmadikban a lévai FK Slovan, a vágsellyei Duslo és az ógyallai VSK lép pályára. Az alapszakaszbeli meccsek után a három csoportelső és a két legsikeresebb második helyezett folytatja tovább a küzdelmeket a tornagyőzelemért. A mérkőzések időtartama 1x15 perc. A rendes játékidőben elért győzelemért természetesen három pont jár, a büntetőkkel elért siker két, a büntetős vereség pedig egy pontot ér. A legjobb kapus, mezőnyjátékos és góllövő teljesítményét is díjazzuk” – árulta el Boris Ďurica főszervező, az érsekújvári FKM U10-es csapatának edzője.

Érdekes

U10-ESEK TEREMTORNÁJA

Millennium Sportcsarnok – szombat, 7.45: Lévai FK Slovan–Vágsellyei Duslo;
8.03: Gútai Gooal Academy–Szenci Football Academy;
8.21: Érsekújvári FKM–Szeredi ŠKF;
8.39: Vágsellye–Ógyallai VSK;
8.57: Szenc–Nagysurányi ŠK;
9.15: Szered–Nagyjakabfalvai Zahoran;
9.33: Gúta–Léva;
9.51: Gúta–Nagysurány;
10:09: Érsekújvár–Nagyjakabfalva;
10.40– 15.10: helyosztók. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?